Bra dag

Nyss kommit tillbaka från Rudan, badat så otroligt skönt. Det var varmt i vattnet och sen kalla undervattens strömmar(det var fett skönt). Solen sken typ hela tiden men ibland var det molnigt. Det började regna men som dem flesta tycker jag det är skönt att simma/bada i regnet.

PhillyD/Sxephil

Kollade på Phil idag visade sig att dem har hittat en "seapig" (vet inte hur jag ska säga det på svenska) den åg jätte konstig ut och han sa att den var som en snigelgris(kunde faktist inte se likheten med en gris). Han påpeka att medierna inte håller på och skrämmer folk med svininfluensan. Vad gör medierna då? Dem påpekar att det är njurstens säsong, Phil visste inte ens att det fanns en sån(inte jag heller). Om ni undrar om ni har njursten så säger Phil att: Om ni undrar det så har ni nog inte det.

Mini LAN

Tillbaka igen sitter med benen ut ur fönstret(låter och ser konstigt ut). Igår/idag hade litet Lan med Egge vi spelade lite co-op spel och hade roligt. Egge gjorde något väldigt konstigt/otroligt han höll i en tunnbrödsmörgås(hårt tunnbröd) typ 3 cm över bordet och tappade den och på nåt sätt vände sig hela smörgåsen så den gjorde en stor smörfläck på bordet helt sjukt asså.
Litet quiz om mig

Vilken serie gillar jag mest?
-Generation kill
-Kyle XY

Vilket spel gillar jag mest?

-Resident evil
-World of warcraft

Vilken sport gillar jag mest?

-Basket
-Fotboll

Vad gillar jag att göra mest?

-Promenera/gå
-Cykla

Lägg svar i kommentarerna

RSS 2.0