Cool grej

I MW:2 finns det en sniper som det bara gjordes 176 st av. Om du inte tror på mig klicka på länken. http://en.wikipedia.org/wiki/WA2000
Från början kostade dem 9000 till 12500 dollar men nu kostar dem från 70000 till 80000 dollar.
Bara 34 st skickades till USA och 11 av dem ägs av Earl J. Sheehan Jr ägare av Walther USA.
Walther är skaparen av snipern (WA2000).

Citat

Like a sway of a finger can make your brain linger, the touch of lips can make your heart beat again.

Random shit

HEAT gissa vad det betyder :P och nej jag syftar inte på värme
Vilken skottkaliber har dem flesta AK vapen?
Vilken är den högsta kalibern?

Lose my faith

Don't you tell me say your prayers this is so unfucking fair, i lose my faith.

Falling apart

Everywhere i look i see shit falling apart and i'm the only one trying to fix it.
Relations are not going well for anyone it seems, my flank is alright but everywhere else the shits breaking and falling apart and no one seems to have any solution.

Paus

Jag verkar ha en förbannelse över mig som får mig att hitta tjejer som inte gillar mig.
Så jag ska nog ta en paus från att leta efter en tjej som jag gillar och låta en tjej hitta mig istället

Twilight

Idag så gick jag till tåget med Stefan vilket är väldigt roligt eftersom han är väldigt rolig :D
Slutade tidigt så åkte hem och slappade typ hela dagen sen så skrev Nina att hon hade problem på facebook så jag frågade vad som var fel och hon sa att hennes MSN hade dampat så jag skulle komma dit och hjälpa eftersom datorer har en tendens att börja fungera runt mig :P
Men då så skriver Hon på MSN så jag stannade hemma lite längre och chattade med henne. Jag fick reda på att hon pratktiserar på ett dagis och verkar tycka det är väldigt roligt.
Jag kom till Nina och började fixa med datorn och då kom hennes hund Taxen(egentligen heter hon Lady men men) och fick smaka chips och gud vad det lät när den åt chips, jag skulle kunna tugga på hela påsen samtidigt utan att ens komma nära ljudet som Taxen gjorde. Sen så gav vi upp med att fixa datorn så då pratade vi lite och vi kom in på ämnet om Twilight, då sa Nina att hon hade Twilight hemma hos sig och hon frågade om jag ville kolla på den.
Jag svarade ja eftersom jag älskar dem flesta filmer, jag kommer inte göra en recension på den för den var så bra att man borde kolla på den själv utan att läsa min recension. Så imorgon i skolan så kommer hon tjata hela dagen om att jag tyckte att filmen var bra. Nej hon sa faktiskt att hon inte skulle göra det men det låter som något hon skulle kunna göra men jag får väl bara vänta tills imorgon och se.

Glad igen

Idag har jag gjort ganska mycket som t.ex spela fotboll, släng skräp, varit på farsdags fest.
Dagen börjar med att jag vaknar med en huvudvärk vilket jag har en tendens att göra på helger(nej jag var inte bakis) sen så frågade jag Stefan om han kunde komma förbi och hjälpa mig slänga skräp och tjäna en liten peng.
Han kom förbi ganska snabbt så vi gick och slängde skräp var tvungna att gå två gånger fett irreterande, sen så fikade vi och kollade på roliga filmer på youtube. Efter att vi fått betalt av morsan så gick vi till centrum grillen för Stefan hade velat äta schnitzel hela veckan. Sen så gick jag till min farmor för att fira fars dag för min pappa, farfar och farbror, jag satt och laddade mobilen(hade bara 1% batteri kvar) och smsade Amanda typ hela tiden för något dåligt hade hänt och hon behövde bli tröstad. Typ runt halv sju så stack jag till fotbolls planen för att spela fotboll med Jocke och några andra polare men vi Jocke hade glömt bollen hos min morsa så han var tvungen att cykla dit med Dannes kärringcykel. Han kom tillbaka efter typ en halvtimme för han råkade åka vilse i gränderna där jag bor(igen :P). Vi spelade fotboll tills nån gång runt åtta då alla blev trötta och stack hem.
Nu kommer delen som har fått mig glad igen. När jag kom hem och hade satt på datorn så loggade hon in efter ett tag och då blev jag lite ledsen för jag vill prata med henne men jag vill ge henne lite svängrum så jag låter henne vara. Men efter ett tag så skrev hon till mig och jag bara sken upp av glädje för jag har velat prata med henne hela helgen. Mina kompisar har sagt att om hon börjar skriva till mig så gillar hon nog mig och förhoppningsvis gillar hon mig då eftersom hon nyss har skrivit till mig. Så imorgon så kommer jag nog att le hela dagen för att jag är så glad över att hon har skrivit till mig.

Så kallad fest

Har nyss kommit hem från en så kallad "fest" hos Timpa, inte det roligaste man kan göra på en lördag.
Idag har jag gjort ganska mycket i min åsikt, jag har smsat otroligt mycket (undrar hur många gratis sms jag har kvar?) varit i stan och chippat min Xbox 360 så nu kan jag spela brännda spel (jippi!:D) sen har jag och ett par kompisar suttit hemma hos mig och spelat. Sen ringde Samuelsson så jag svarade :hej samuelsson.
Men jag blir överraskad över att nån säger: a tja det är Timpa känner du mig (jag tror han sa det är inte säker).
Jag bara um jag var på fest hos dig för ett par veckor sen men inte riktigt. Sen fråga han om jag ville med på fest så jag frågade killarna och alla bara skrek ja på direkten. Så vi gav oss av mot stationen men då säger killarna att dem ska hem och fixa sig så dem gör det. Sen när jag och min kompis sitter på tåget(vi delade oss på två grupper) säger dem andra killarna att dem inte hinner med tåget men vi åker ändå. Vi sätter oss och väntar på stationen (nästa station menar jag) men sen säger dem att vi ska gå och vi får guida dem senare. Vi går till Timpa och är där ett tag sen säger vi att dem ska ta bussen till Timpa från stationen. Dem tar bussen och vi ska möta dem vid buss stationen men när vi kommer dit ser vi dem inte så vi ringer dem och säger att dem inte är där och dem säger att dem gick ner för en väg. Vi säger att dem ska gå upp igen vilket dem gör och då ser vi dem så vi går till Timpa.
Vi hinner vara där i typ 10-20 minuter sen så var vi tvungna att sticka för Nina skulle vara hemma till 12 och jag med.
[]
Här kommer svaren till gåtorna från Silent hill jag la in tidigare i veckan
Första svaret är en springare(häst från schack)
Andra svaret är en kista(som döda människor ligger i)
Sista svaret är inget(inget helt enkelt det är svaret)

EMA

Hon kollar på EMA just nu så jag tänkte att jag också skulle kolla på det så vi har något mer att prata om.
Jag kan inte fatta att Green day vann "Best rock" det borde har varit Foo fighters eller Linkin park som vunnit.
Varför skulle Green day vinna sångaren ser ju ut som värsta emot och jag kan inte fatta att någon skulle gilla låten "Know your enemy", dem jävlarna har stulit den från Rage against the machines vilket var tusen gånger bättre.

Musik

Hade bara tänkt att tipsa om en låt jag tycker är väldigt bra just nu.
"Corroded" med "Six feet of anger" här är två länkar, en till spotify och en till youtube.
http://open.spotify.com/track/2yqwWGqeEkeXG6HwXCFLPL
Där har ni spotify länken
http://www.youtube.com/watch?v=QucXrrxyW4c
Och där har ni youtube länken.

Regn

Har nyss kommit hem och är dyngsur för det regnar, inte så väldigt mycket men jag har en lång väg att gå så man blir lite blöt. Sen är vägen hem till mig en lerväg så det är as lerigt där, om det regnar imorgon får jag nog åka till mina pappas jobb och vänta där i 3 timmar så jag kan få skjuts.
Idag mår jag mycket bättre än jag mådde igår, jag smsade lite med Amanda och efter det så mådde jag bättre. Jag vet inte varför men jag mår bättre när jag smsar med henne. Jag ska också tacka Natta för att hon orkade chatta med mig när jag var deprimerad igår.
Nu ska jag lyssna på lite musik och försöka hitta något att göra i helgen för jag vill inte sitta hemma och tråka.

I'm going down

Jag har börjat sjunka ner i depression och kan fortfarande inte få ut henne från mitt huvud.
Jag stirrar ner i min té kopp och tänker: Varför skulle hon gilla mig? Varför skulle hon vilja ha mig?
Jag är inte snygg, jag är inte gullig, jag anser inte mig själv att vara rolig(mina kompisar gör det men inte jag).
Det enda jag har att erbjuda är min kärlek för henne, men kommer hon att acceptera den och kommer hon att visa samma kärlek till mig?

Kan inte sluta tänka

Hon har kommit in i mitt huvud jag kan inte sluta tänka på henne, hennes gröna ögon, hennes bruna hår.
Vad händer med mig? Det är inte så här jag brukar vara. Jag vill träffa henne, prata med henne, chatta med henne.
Men hon svarar inte. Vad ska jag göra? Jag vill berätta att jag gillar henne men vill inte bli nobbad igen. Jag vill att hon ska gilla mig men hur ska jag veta om hon gillar mig? Ska jag fråga om vi ska ta en kaffe?
Vad ska jag göra? Jag vill inte vänta, jag vill berätta för henne hur jag känner men jag vill inte bli sårad igen.
Alla säger att jag ska ta det lugnt men det går inte hon är inne i mitt huvud, jag vill inte ta det lugnt jag vill träffa henne men hur ska jag göra?

Comviq kraschar

Nu sitter jag i skolan, har nyss gjort prov i Branch och produktkunskap det gick bättre än jag trodde eftersom jag inte har pluggat.
Igår kväll så kraschade Comviq (tror jag), man kunde inte smsa ringa eller något jag kunde inte ens ringa saldo för att kolla hur mycket pengar jag hade. Det var riktigt jobbigt för jag hade tänkt prata om en grej med Amanda men det var inte så värst viktigt så det gör inget.
Jag chattade med henne igår(inte Amanda) vi chattade inte så mycket för hon kollade på TV, jag väntade på att hon skulle komma tillbaka till datorn men hon loggade ut innan jag hann fråga henne om en grej så jag skickade ett meddelande på Facebook och nu väntar jag på svar.
Idag ska jag åka till Kobra jobb för att kolla hur det ser ut där och förhoppningsvis få en gratis kaffe :D

Roligt

Nu ska jag skriva upp en liten rolig grej jag hittade på min pappas jobb jag kanske har skrivit upp den förut men ialla fall.
"This department requires no physical fitness program.
Everyone gets enough exercise jumping to conclusions flying off the handle running down the boss knifing friends in the back doding responsibility and pushing their luck.

Gåtor från Silent hill

"I stand beside the holy man,
The monarchs fear my wrath,
None may move the way i can,
Ever the crooked path."
[]
Vad pratar jag om?
[]
"The man who devised it,
Does not want it.
The man who bought it,
Does not use it.
The man who used it,
Does not realize it."
[]
Vilket föremål pratar jag om?
[]
"What man loves more than life,
Fears more than death or mortal strife.
What poor men have, the rich acquire,
And all contended men desire
What miser spend and the wastrels save
And each man carries to his grave."
[]
Vad pratar jag om?
Skriv era svar i kommentarerna.
Jag kommer ge svaren senare i veckan.

Lilah

Nej det här inlägget har inget med någon tjej jag gillar att göra.
Jag håller på att kolla på NCIS och skådespelaren som spelar Lilah i Dexter är med och hon var så jävliga läbbig i Dexter att jag knappt vill se henne i någon serie. Som tur är verkar hon inte vara med så mycket i NCIS så hon förstörde inte hela avsnittet  :D

Silent hill: Home coming

Nu är jag hemma hos pappa igen och har tråkigt men förhoppningsvis har Melon något roligt att göra under kvällen som man kan hänga med på.
Idag har jag äntligen klarat ut Silent hill: Home coming det var fett bra, bättre än jag trodde och det var också så man tyckte det var svårt även fast man körde på normal vilket jag gillar. Det var ganska bra strider i spelet för du var tvungen att välja rätt vapen och veta när du ska undvika och när du ska slå. Det var inte lika läskigt som "Condemned" där man hoppade till när fienderna kom upp i ansiktet på dig och slog dig men det var mer inne i huvudet på dig och fick dig att tro att fienderna var överallt och det alltid var någon som kollade.
Bossarna var ganska bra men den sista bossen tyckte jag var jobbig eftersom den slog ner en hela tiden och jag visste inte var jag skulle slå så jag använde mina skjutvapen som jag hade skaffat ganska mycket amunition till.
Spelet nådde sitt klimax när man vaknade upp i fängelset och sedan var tvungen att skynda sig till parkeringen för att rädda någon tjej. Man fick en hagelbössa av en polis och mötte nya fiender som var ganska jobbiga att slåss mot med närstrids vapen och dem var alltid fler än du. Jag är inte en person som lätt får panik men när jag spelade den här delen så fick jag verkligen panik och sprang förbi dem flesta fienderna. Storyn var väldigt bra och intressant men eftersom jag inte spelat dem andra Silent hill spelen så har jag ingen jämförelse, ja förutom att jag spelat Silent hill 4 men det var typ ett av dem sämsta så. Jag såg typ inga dåliga saker i spelet förutom att alla personers tänder(speciellt huvudpersonen) såg väldigt konstiga ut. Sen tyckte jag att dem sista fienderna man mötte var för lätta för om du slog ett lätt slag och sen ett hårt slag så kunde dem inte slå tillbaka eller göra något.

Är det en god morgon?

Idag vaknade jag upp till världens konstigaste musik.
Igår så tänkte jag att jag skulle byta larm signal på mitt väcknings alarm så jag kollade igenom och hittade:
"Tunak tunak tun" med Daler Mehndi tror jag han heter. Den är en av dem sjukaste låtarna jag någonsin hört, det var Stefan som hittade den på youtube för jätte länge sen och då så laddade vi båda ner låten och jag hade fortfarande kvar låten på datorn så jag la in den på mobilen bara för skoj.
Igår så "återupptäckte" jag en gammal låt från 90-talet : Freestyler med Boomfunk MC jag kom ihåg att jag gillade den när jag var liten och jag tycker fortfarande den är bra så om ni har chansen lyssna på den på youtube eller spotify.
Igår så fick jag ett sms av nån vars nummer jag inte hade så jag antog att det var Amanda men jag hade inga pengar på mobilen så jag kunde inte svara. Så jag gick och köpte 195 kronor comviq kompis så jag fick 3000 gratis sms. Det visade sig vara Amanda och vi smsade nästan hela dagen och kvällen. Det var roligt att smsa med henne för jag kan berätta vad som helst för henne utan att skämas eller tyckta det är pinsamt och hon verkar tycka det samma. Men när jag skulle lägga till henne på facebook blev det lite problem för hon hade ingen bild eller information på facebook så jag kunde inte se vilken profil som var hennes så jag la till alla med hennes förnamn och efternamn utan bild :P
Nu sitter jag här vid datorn klockan halv sju på morgon har ätit frukost och lyssnar på musik för jag hade bara ett sånt sug att lyssna på "Corroded" med "6 FT of anger" den är så sjukt bra, jag upptäckte den för typ en vecka sen och det har nästan blivit min favorit låt. Jag tror jag ska åka till skolan klockan halv åtta men jag bor mitt ute i ingenstans så jag måste vänta på att pappa skjutsar mig, jag får inte välja vilka tider vi åker själv men han skjutsar mig alltid längst fram till skolan så det är skönt.

Citat

The best part of war isn't the victories, it's the end of it.
The worst part isn't the battles you lose, it's the men and women you lose.
The worst casualty isn't your army it's your country and your freedom.

Natt

Jag borde gå och lägga mig, jag vill gå och lägga mig men det känns som om jag saknar något..........

Om henne

When you come online my heart makes an extra beat.
When you chat with me i can't stop smiling.
When you talk to me you make my day.
When i talk to someone about you i can't stop.
When someone say's something bad about you i will tell them they are wrong.
Because there is nothing bad about you.
We don't know each other well but i want to change that.
I want to be the one who know's everything about you and you to be the one who know's everything about me.

Grillfest

Ja igår var jag på grillfest med min pappa och jag trodde det skulle vara tråkigt men det blev faktiskt roligt.
Först så åt vi hamburgare vid en jättestor brasa(nej vi grillade inte burgarna vid den) sen så gick vi in och dem vuxna började bli fulla och dansa. Jag träffade en tjej som heter Amanda och vi pratade i flera timmar det var jätte roligt att prata med henne och hon var jätte trevlig.
Men det var en dålig grej med det här och det var att jag missade Scream movie awards men det var roligare att prata med Amanda så det gjorde inte så mycket. Vi pratade mest om killar och tjejer och förhållanden och relationer. Jag pratade inte så mycket men som är tur så är jag en lyssnare och det var faktiskt roligt att lyssna på henne när hon pratade. Eve kom inte men jag hade ju Amanda att prata med så det gjorde inget. Sen när det började bli sent så började hon prata om att det var sån otur att man inte bytte nummer när man hade chansen, så då tog jag chansen och gav henne mitt nummer på hennes mobil och efter en minut så tog hennes mobil slut på batteri, vilket sammanträffande eller hur?
Idag ska jag nog köpa "Silent hill: home coming" inte för att jag vill behålla det men bara för att testa. Jag har hört att det var ganska bra men jag får testa det själv idag. Men först måste jag skaffa skjuts för just nu sitter jag hos min pappa mitt ute i ingenstans och lyssnar på musik. Jag kommer göra en liten recension om spelet när jag klarat ut det men det kommer nog ta lite mer tid att klara ut än "Condemned" som jag köpte här i veckan för Silent hill är ett mer komplicerat spel än det  + att det är en skolvecka så jag har nog inte så mycket tid att spela.

RSS 2.0