Grillfest

Ikväll ska jag på grillfest med min pappa.
Anledningen till att jag ska på grillfest är för att om jag är hemma tror morsan att jag ska ha en fest som jag hade för nån helg sedan. Vi ska till pappas kompis Micke och hans fru, när han berättade det trodde jag att Eve från min gamla klass skulle komma dit eftersom Micke är hennes morbror(tror jag) men hennes pappa har nyss flyttat till söder så hon ska vara där och göra sig hemmastadd. Roligt för henne men tråkigt för mig för det var det enda jag såg fram emot ikväll. Men det är en till sak jag ser fram emot inatt och det är.
SCREAM MOVIE AWARDS
Scream movie awards är en filmfestival där temat är skräck,fantasy och sci-fi filmer. Jag har sett tidigare och det här kommer bli den tredje gången jag ser den. Första gången såg jag den när jag sov hos min farmor och då tyckte jag den var jättebra. Andra gången såg jag den när WH sov över hos min morsa och bestämde vi oss för att vi skulle göra det till en tradition att vi skulle kolla på den varje år men tyvärr så är han i New York just nu så han missar den.
Scream movie awards börjar klockan 00:45 här i Sverige missa den inte för den går bara en gång om året och den är helt otrolig. Det här året hålller vi tummarna för Michael C. Hall och Dexter för dem är det bästa som hänt TV världen(enligt mig och WH i alla fall).
Nu ska jag skriva vilka olika kategorier filmer och skådespelare kan vinna i.
The ultimate scream
Best horror movie
Best fantasy movie
Best Science fiction movie
Best TV show
Best sequel
Best remake
Best superhero
Best comic-to-screen adaptation
Most memorable mutilation
Most vile villain
Breakout performance
The scene of the year award
Det finns flera kategorier filmer och skådespelare kan vinna i men alla är inte med på listan.
Missa inte Scream movie awards klockan 00:45 sätt larm på den tiden så ni inte missar den.

Condemned

Jag skulle egentligen göra det här inlägget tidigare idag men men nu blev det lite sent.
Spelet handlar om en FBI-agent som undersöker en seriemördare i Metro city som man får spela som.
Men när man håller på att undersöka en brottsplats så märker dem att någon fortfarande är kvar i området och de börjar tro att det är mördaren så man börjar jaga efter honom, ensam så klart alltid i spel.
Mördaren stänger av strömmen så då går man och sätter på strömmen men när man gör det så får du en stöt och din pistol flyger iväg. Mördaren kommer och tar pistolen och du jagar honom. Till slut kommer du ifatt och då slår han till dig och trycker upp dig mot en vägg och pratar lite med dig. Sen kommer de två poliserna som du pratade med tidigare genom dörren och mördaren skjuter dem med din pistol och han har handskar så det blir inga fingeravtryck på pistolen så polisen kommer tro att det är du. Mördaren kastar ut dig genom fönstret men du landar på en bil och överlever. Spelet är likt F.E.A.R. i att du ser syner ibland och att det är lite av ett skräck spel. Du använder dig mest av slag vapen men du kan hitta skjut vapen lite då och då men du har bara så mycket skott som finns i magasinet så man måste spara på skotten så mycket man kan, det här spelet är faktiskt det enda spel jag spelat som har lyckats att få dig att spara på skott. Du får också undersöka brottsplatser i lite CSI stil med lite olika redskap t.ex UV-lampa, kamera, nån sorts grön laser grej som gör att du kan se olika vätskor som du inte ser med nakna ögat.
Det tog mig 7 timmar att klara ut spelet vilket jag tycker är en ganska bra tid för att klara ut ett action spel.

Film med Kobra och Sanna

Har nyss kommit hem, har varit hos Kobra och kollat på film med han och hans flickvän.
Zombieland
Först kollade vi på "Zombieland" den var skit bra bättre än jag trodde den skulle vara, men jag orkar inte beskriva så mycket av den så jag ska bara skriva min favorit replik från filmen. Dem har nyss "vunnit" över alla zombies och Tallahasse går in i en affär och letar efter twinkies (vilket han har letat efter hela filmen) men dem hittar inga och då hör dem ett ljud (Tallahasse och Colombo) så Colombo skjuter två skott från sin hagelbössa. Dem går och kollar i rummet där ljudet kom ifrån(där Colombo sköt) och då ser dem att han har träffat den sista lådan med twinkies så den är helt förstörd. Tallahasse tar ut lite av dem sönder skjutna twinkies och då säger Colombo "maybe you can just eat around the bucks?"(hagelskott det vill säga) Det var min favorit replik och nu ska jag skriva lite om den andra filmen.
Paranormal activity
Filmen handlar om Micah och Katie som är ihop och bor i ett hus. Micah köper en video kamera för att filma det konstiga som händer i huset. Filmen är filmad i ett sätt som liknar "The blair witch project" med bara en video kamera. Jag hade hört att filmen var på riktigt så jag var fett jävla skraj och den var väldigt läskig, det var den läskigaste filmen jag sett på länge och jag råder att se på den om ni ska se en skräckfilm någon gång.

En ny

Jag har nu pratat med en ny tjej jag gillar, vi har träffats jätte många gånger förut och jag gillade henne förut.
Nu kommer alla känslor tillbaka, jag ska satsa allt på henne inget ska få komma i vägen.
Men jag måste ta det lugnt så det inte blir som med första tjejen jag berättade hur jag kände.
Jag har blivit nobbad och det var inte en bra känsla men jag tänker inte låta rädslan för att bli nobbad komma i vägen för ett förhållande med en tjej jag gillar.
Jag borde fråga om hon vill ta en kaffe eller något men hur ska jag fråga utan att vara för "på" som alla kallar det.
Ska jag fråga ikväll eller ska jag vänta?
Ska jag låta henne bestämma var vi ska träffas?
Vad ska vi göra efter vi har tagit en kaffe?
Det är så många frågor och jag har inga svar.
Jag får hoppas att min hjärna och mitt hjärta hjälper mig på den här.
Imorgon ska jag tillbaka till jobbet, nu kanske ni märkte att jag inte använde " tecknet. Det är på grund av imorgon så kommer jag få betalt för att jobba. Men jag ska inte använda pengarna för att gör mig själv glad. Allt ska gå till att göra henne glad. För när hon är glad är jag glad. När hon är ledsen så är jag ledsen. När hon gråter, gråter jag med henne. När hon gillar mig gillar jag henne. Om hon slutar gilla mig så slutar jag inte att gilla henne. Allt för henne för det hon får, får jag också.

Halloween

Kom nyss att tänka på att det är halloween snart så jag tänkte att jag skulle skriva lite om det.
Vad skulle jag har på mig om jag skulle klä ut mig?
Dexter så klart det finns till och med att köpa på Showtime.
Vad skulle jag absolut inte klä ut mig till?
Jag skulle aldrig klä ut mig till något billigt som typ Dracula.
Varför klär jag inte ut mig på halloween?
För jag klär ut mig genom att byta personlighet vilket är väldigt lätt för mig att göra.
Vilken personlighet kommer jag klä ut mig till?
Till alla er som har sett mig full och ni som känner mig så skulle jag klä ut mig till "Bertil".

Borderlands

Har nyss kommit hem från jobbet idag var det en ganska kort dag för jag åkte ganska sent till jobbet.
Idag pratade Adrian på jobbet om "Borderlands" ett nytt spel som kom ut i fredags. Han har pratat om det som om det var det bästa spelet som någonsin gjorts, funderar på att köpa det men jag ska nog spara pengarna till "Modern warfare 2" som kommer ut någon gång i November.
Ikväll är det tomt schema som vanligt hoppas Melon hittar något att göra så kanske man kan hänga med för det är alltid roligt när man är med Melon.

Hobby

Nu sitter jag här vid datorn och tråkar igen. Min hjärna och mina ögon känns jätte konstiga men jag är i alla fall ny rakad och det är ju bra. Ok jag borde sluta skriva för ikväll för jag känner av hur jag börjar skriva som om jag var full även fast jag bara druckit ett glas saft med kolsyrat vatten.
Imorgon blir det av till pappas jobb igen om jag inte hittar något bättre att göra men det tvivlar jag på.

Höstlov

Har nyss kommit hem från fotbollen ett kvarter bort.
Idag har jag "jobbat" på min pappas jobb. Jag har hjälpt till på lagret och eftersom jag inte får betalt så räknas det inte riktigt som ett jobb. Men det är så jävla roligt att jobba på lagret för det jobbar en snubbe från Storbrittanien och han är så jävla roligt och han är också en gamer vilket jag också är så vi har as mycket att prata om.
Sen kom Melon och Björne förbi och vi drack lite kaffe. Vi åkte till Västerhaninge där vi mötte Anso vid stationen och vi pratade ett tag sen stack jag hem där Jocke, Danne och några andra spelade fotboll typ ett kvarter från mig.
Nu ska jag gå och raka mig sen ska jag kanske gå på bio med Isabella men vi vet inte vilken film vi ska se.

Tråk kväll

Igår kväll var jag hemma och tråkade för festen i Solna jag skulle på blev inställd.
Men jag fick dricka cola och juice hemma så det var inte helt borta. Jag fick också hennes nummer innan hon stack på en fest så vi höll på att sms hela kvällen. Sen frågade jag om hon ville göra något imorgon och hon sa att hon inte visste och att hon inte ville ha en pojkvän. Blev lite ledsen men det gick snabbt över eftersom jag bara träffat henne en gång.
Idag ska jag ha filmkväll och kanske träffa henne på dagen, hon sa att hon skulle smsa mig när hon vaknade men det kan bli ganska sent eftersom hon var uppe till klockan 6 igår kväll. Men tid är det enda jag har så det är lungt.

Blir bättre

Loggade nyss in på facebook och blev överraskad av att hon var online.

Vi hann inte chatta mycket för hon var tvungen att göra sig i ordning för något men jag blir glad för varje meddelande jag får av henne.

Hoppas hon kommer online ikväll innan jag sticker och krökar för jag vill gärna bjuda ut henne på kaffe innan helgen så att hon inte gör några planer så vi inte kan ta en kaffe.

Dålig morgon

Imorse blev jag väckt av min morsa klockan 7:20 vilket är en katastrof tid för mig eftersom jag måste gå upp 6:00 för att inte behöva stressa mig igenom morgonen.

Jag vaknade och tog en dusch men hann inte äta så jag var tvungen att köpa en macka i cafeterian har inte ätit den än men ska göra det snart.

Hade nyss datakunskap prov som jag gjorde utan att ha ätit frukost eller har druckit kaffe, det var en mardröm som ni kanske förstår.

Jag satt uppe ganska sent igår och väntade på att hon skulle svara på MSN men när klockan var 12 så gav jag upp. Hon hade redan fått lov så hon var troligen ute med kompisar eller festade. Jag får hoppas att vi kan prata senare idag så jag kan bjuda ut henne på kaffe i helgen jag hoppas verkligen hon tackar ja.

Att stöta på folk över MSN

Hej där läsare jag har haft lite av en torr period i saker att skriva om på bloggen så det är därför jag inte har bloggat något dem här senaste två dagarna.
Jag har nu i nästan en vecka försökt att stöta på en tjej över MSN och det är väldigt svårt att göra speciellt för mig.
Jag kan inte stöta på en tjej normalt sett och den första tjejen jag stöter på stöter jag på över MSN.
Det finns ju en första gång för allt och för mig verkar allt det första komma nu.
Men ikväll ska jag försöka att bjuda henne på en kaffe i helgen och jag tackar Camilla för att hon tipsade mig om hur jag skulle bjuda ut henne. Stort tack till dig Milla det här kommer jag inte glömma.

Ägg

Var i skolan idag även fast jag var sjuk det gick ganska bra fast maten var dålig som vanligt dumma fisk.
Sen efter lunch så blev jag äggad av Loocho. Det förväntade jag mig inte för jag trodde att folk faktiskt hade mognat när man börjat på gymnasiet. Jag hade på mig min nya jacka och mina nya hörlurar men som tur var kunde Ola reparera hörlurarna för han jobbar på Ericsson. Men var tvungen att handtvätta den jävla jackan i typ en halvtimme!
Men nu måste jag plugga på turismen för jag har prov imorgon(jag vet att det är lite försent att börja plugga nu).

Födelsedag

Hej igen nu sitter jag här i skolan och väntar på att kafeterian ska öppna(JIPPI!).
Jag är fortfarande sjuk men jag vill inte ligga hemma i sängen en dag till för då missar jag skolan och får inte träffa min klass som är AWESOME!

Idag fick jag en liten uppenbarelse, min pappa är väldigt generös. Om jag frågar efter pengar till kaffe vilket betyder 3 kronor så får jag 40 kronor!

Igår gjorde jag en quiz på Facebook om hur mycket jag skulle vinna på min nästa trisslott och den gav svaret 75 kronor och ni kommer inte tro det men imorse så vann jag 75 kronor på en trisslott.

Idag blir jag 16 år (JIPPI!) inte så väldigt speciellt för mig men för alla andra verkar det vara så otroligt speciellt.
Jag brukar fira min födelsedag med att ha en filmkväll och det kommer jag ha det här året också på lördag.
Jag ska visa min favorit film "Serenity" och om jag har skaffat den tills lördag "Transformers: Revenge of the fallen".

Men men nu ska jag gå och köpa kaffe gör kanske ett till inlägg senare på dagen.

Sjuk

Sitter här hemma och hostar så mycket att man kan tro att lungorna ska hoppa upp.
Så idag får jag väl sitta med mitt täcke och kolla på film.

Presenter

Har nyss ätit tårta och öppnat mina presenter jag fick lite Sony Ericsson prylar till mobilen, en jacka, en mössa och en Xbox 360 kontroll som jag velat ha sen min förra gick sönder.

Tråkig lördag

Igår hade jag den tråkigaste lördagen någonsin, det var inget som hände under dagen jag var så uttråkad att jag nästan tänkte gå på toa för bedriva tiden.
Men på kvällen säger Melon att jag ska komma över till henne och kröka så jag gick dit. Vi gjorde en drama lek som kallas "liftaren" fast på ett annat sätt, det blev ganska sjukt för alla var lite påverkade men inte fulla. Sen när spriten var slut så ringde vi folk som vi trodde hade sprit, men den enda personen som hade sprit var Matte och han var sur på mig för jag var tvungen att slänga ut honom från min fest i fredags. Sen ringde Max sin kompis Timba(jag tror han hette det) som sa att han hade fest. Vi åkte till Jordbro och när vi kom dit så var det så segt så det skriker om det(och nej det var ingen som skrek :P) det var typ inga folk där och folk höll på att röka inomhus så det luktade skit. Sen kom det ett par folk till men vi tröttnade och stack runt 12 tror jag det var.
Vi åkte till Tungelsta och hängde lite vid Tungelsta skola sen stack jag Melon och Björne till Melon(Max stannade kvar vid skolan med några han kände) och där gjorde vi lite rostat bröd sen åkte Björne efter att vi ätit. Sen satt Melon och jag vid datorn typ en halvtimme och kollade lite på filmer på youtube och chattade med någon konstig kille från Grekland. Jag slaggade i soffan och Melon sov i sitt rum. Klockan 6 väcks jag av att någon ringer på mobilen och det visar sig vara Melon som ringer (jag vet från övervåningen) pågrund av att det är något som piper från undervåningen så jag får gå och kolla det. Jag kollar runt i köket och fastställer att pipet kommer från frysen eller kylen men jag kan inte få det att sluta så Melon kommer ner och klickar på någon knapp på frysen(så jag hade ganska rätt). Då bestämmer sig Melon för att ta ett glas juice så då sätter vi oss i köket och dricker juice klockan 6 på morgon och pratar om lite diverse saker. Sen går vi och lägger oss men jag kan inte somna så jag ligger och filosoferar i soffan i typ 2 timmar sen hämtar jag min MP3 och lyssnar på musik tills klockan 08:50 då jag går och hämtar min Dexter bok som jag hade i väskan. Slutar med att jag läser typ en fjärdedel av boken på 3 timmar. Sen gör jag Melon och hennes syster Tove(tror det stavas så) spaggheti carbonara till frukost. Jag kan inte klaga Tove och Melon gör bra mat asså. Sen kom Björne och då satt vi och kollade på TV ett tag sen var jag tvungen att gå hem så här sitter jag nu hemma och väntar på presenter :D

Fest hos mig

Igår hade jag fest hemma hos min morsa, det gick inte bra min morsa fick reda på att jag hade fest pågrund av att mina granar ringde. Jag är inte sur på dem jag fattar varför dem ringde för det var typ 10 personer som aldrig har varit hemma hos mig. Min morsa ringde och sa att jag skulle slänga ut folk så jag slängde ut två personer jag knappt kännde, en av dem blev fett sur men han gick självmant. Han ringde senare till Ansos mobil och sa att jag var en massa dåliga saker, men jag bryr mig inte så festen fortsatte. Morsan ringde igen senare och sa att alla skulle sticka klockan elva men istället så taggade vi ner och stängde av musiken sen stack alla klockan tolv. Alla tyckte det var en ok fest även fast den bara höll tills tolv. Jag får väl se vad alla tyckte på måndag i skolan.
Just nu kollar jag på "Shaun of the dead" och väntar på att morsan ska komma hem och läxa upp mig.
Så det blir troligen inget roligt ikväll jag får väl sitta hemma och spela spel eller läsa Dexter.
Får se vad morsan säger när hon kommer hem.

Födelsedag

Snart kommer min födelsedag och jag hoppas jag får saker jag behöver och inte massa saker som är mer useless än useless. Till exempel jag behöver saker till mobilen, jag behöver laddare USB kabel och hörlurar för min morsa är så snål att jag inte kan få det när jag får en ny mobil.

Jag fyller år den 20 Oktober och tyvärr kommer en sak jag vill just då. Saken jag vill ha är "Transformers: Revenge of the fallen på DVD men den kommer den 20 Oktober så det är så jävla tråkigt för den filmen var så bra den var mycket bättre än första filmen och jag tycker att det var årets bästa film. Jag skulle gå och se den på premiären men så blev det inte för ingen annan hade tid att gå och jag ville inte gå ensam.

Men men jag kommer bli firad på söndag och då får jag förhoppningsvis mobil prylar och pengar för det behöver man alltid i vår värld. Det är speciellt bra om man ska stöta på en tjej därför då kan man bjuda på bio :)

Ensam hemma....igen

Ja idag ska jag vara ensam hemma igen för att min morsa och min låtsas pappa ska åka och hämta Folke(min lillebror) från sina farföräldrar som bor i Köping(ja dem bor i en annan del av köping) som ligger typ runt Stockholm. Men tyvärr går det inte att ha fest hos mig för min syrra är hemma(jag vet att jag skrev ensam hemma men min syrra räknas inte) och min morsa har ett öga för små saker och alla vet att det inte går att städa bort precis allt efter en fest.

Så ikväll blir det väl lite Fallout 3 tror jag för jag har inte spelat det på länge, kanske ska jag prata med tjejen jag har på G på MSN men hon brukar inte svara så jag är inte säker men det löser sig säkert.

Middag

Har nyss kommit hem efter att ha ätit på Daisys, jag fattar inte dem lyssnar aldrig på mej när jag är där asså.
Jag säger "en q-rib UTAN steppsallad" och sen när den kommer ut så är et steppsallad på den WTF varför lyssnar ingen på mig?

Gymma

Jag har nyss kommit ut ur badet fan vad skönt det är asså, att bada är det skönaste i hela världen kanske är det för man har vatten runt hela kroppen men det är så skönt asså.

Idag har det inte hänt så jätte mycket men vi började med att gymma på idrotten, det är så mycket bättre än att hålla på att orientera. Men idag testade vi bara alla saker så vi hann inte gymma så mycket egentligen, sen när vi var klara så skulle vi samlas i vad jag tror är en danssal för att Benny(vår idrotts lärare) skulle prata lite med oss
men då var Markus och Loocho där och höll på att slåss med ett par träsvärd så det blev lite kaos men dem gav upp efter ett tag. Dem slogs inte på riktigt men alla vi killar blir så när vi kommer nära ett vapen.
Sen gick jag till tåget och där mötte jag Lukash som jag brukar kalla honom och han frågade om Melon hade kommit än och jag sa jag vet inte så jag smsade henne och frågade om hon hade åkt. Hon svarade "a:P" så jag och Lukash gick på tåget sen när vi nästan hade kommit till Jordbro så ringer hon Lukash och säger att hon bara drev med mig så då blev Lukash lite sur men han klarar sig säkert.
Jag mötte också Gurra(han jag var på fest hos i helgen) när jag kommit till västerhaninge och när han gick förbi mej sa han "tja Josef boy" kan inte fatta att han kommer ihåg mig jag gjorde typ inge speciellt på festen ju.

Nina

God morgon alla läsare idag hade jag sovmorgon och kom försent till skolan jag vet att det är konstigt.
Jag hade inte tid att äta frukost så jag gick till centrum på direkten och köpte något litet att äta och dricka.
Det blev X-ray och choklad för fanns typ inget annat bra att äta och jag hade bara min morsas konsumkort.

Poängen med det här inlägget är att jag ska skriva lite om Nina i min klass.
Nina är alltid i skolan och när hon är med är det alltid fest, bara hon är i närheten blir alla glada.
Nina och jag brukar ibland tjafsa om vem som läser böcker snabbast(det är på skoj men endå) fast hon vinner alltid vilket gör mig lite sur men det är svårt att vara sur på Nina för hon är alltid glad och väldigt bra på att läsa personer vilket är en användbar resurs. Utan Nina skulle jag inte ha så roligt i skolan, tack för att du går i min klass Nina.


Elin

Idag har inte varit den bästa dagen i mitt liv, jag har varit hemma ensam och inte gjort mycket men jag fick väldigt dåliga nyheter över MSN.
Jag har ett tag gillat en tjej som heter Elin som bor i Stenhamra, jag mötte henne när jag var ute och seglade med min kompis Kobra (Kristian) och hans flickvän. Jag började gilla henne första gången vi pratade och mina kompisar som var med trodde hon gillade mig också. Kristian och hans flickvän pratade med henne i måndags och frågade om hon gillade mig och idag fick jag höra från honom att hon inte gillade äldre killar. Hon är 14 jag är 16 det är ju bara 2 års skillnad och nästan alla tjejer jag känner gillar äldre killar.
Men det är inte bra att grubbla så jag måste väl börja gå vidare och hitta någon annan tjej jag gillar och jag tror jag redan har hittat henne.

Tomt i huset

Har nyss kommit hem och idag ska min morsa och låtsas pappa på en fest (jag vet på en onsdag) så dem kommer vara borta hela kvällen. Det betyder att det blir ingen middag så jag måste laga skiten själv fan vad tråkigt.
Så idag ska jag typ bara chilla och spela lite, kanske chatta lite med kompisarna för att kolla vad som händer.
Jag har fortfarande inte fått någon kontakt med tjejen jag försöker stöta på men som tur är känner jag några som brukar prata med henne :)

Lunchrast

Sitter här i skolan och lyssnar på musik på youtube, gud vad tråkiga våra lunchraster är asså.
Igår kväll hittade jag ett par roliga/sjuka videos på youtube som kallas "dagens tips".

På nåt sätt känns det som att allt håller på att braka sönder men jag vet inte varför.

Ska försöka lägga upp lite bilder men kan inte föra över saker från mobilen därför min morsa är så snål att hon inte kan ge mig en USB-laddare till mobilen.

Jenny

Jag skrev nyss en kommentar om något Jenny hade skrivit på facebook och hon sa "du vet ingenting så du har inget att säga". Så nu känner jag mig som en jävla skit, inte ditt fel Jenny (om du läser det här) men du kunde ha sagt det lite mer snällt.

Sen middag

Har nyss kommit hem från en kompis vi kollade på roliga videos på youtube och spelade nya "Wolfenstein" på Xbox 360. Skulle egentligen spela fotboll men vi hade så roligt när vi spelade så det blev lite sent så jag har nyss ätit middag. Anledningen till att jag skulle till min kompis från början var att han skulle få låna min webcam så han kan camma med en ny tjej han har på G. Jag önskar honom lycka till :D
Nu ska jag kolla om min tjej som jag har på G är online på facebook så jag kan chatta med henne.
Anledningen till att min kompis namn inte nämns är för att han inte gillar att hans namn är med på bloggar.

Tillbaka till bloggen

Hej allihopa nu är jag tillbaka till bloggen efter att ha chillat hela sommaren fy fan vad man har ändrats under sommaren asså. Jag har börjat på Fredrika bremer Riksäpplet gymnasiet, går på Handel och administrations linjen. Jag har fått jackpot på klassen asså, inte en enda sportfåne eller idiot. Vi har Loocho italienaren som alltid  är glad och har något att säga. Vi har Nathalie Holmström "aka" Megan Fox (jag skojar inte hon är så likt så det skriker om det) och så har vi Melon en av dem skönaste personerna i klassen, första gången man möter henne så tror man hon är full men det är hon inte och alla vet ju att fulla personer är sköna :)

Mina bästa kompisar i klassen är Nathalie Sander och Heidi Lepäniemi, Nathalie har nyss skaffat pojkvän och det är ju alltid bra. Heidi har varit ihop med sin pojkvän i typ ett och ett halvt år, men min åsikt om honom är att han är överdrivet fientlig mot andra killar som är med henne. Men Nattas pojkvän Fredde han är väldigt sjysst och jämfört med Heidis pojkvän så är han flera gånger bättre.

Jag är inte längre den spelnörd jag var när jag började blogga, jag har nu blivit en fest person. Det är fest varje helg och jag hade min första fylla för typ en månad sen, jag kommer inte ihåg mycket efter att Markus fick mig att klunka hans Vodka explorer (det är god skit asså) men det var roligt ändå. Sen blev det fest hos Nina det var så sjukt roligt, jag drack inte men det var så sköna människor där. Nina fick sin mobil och sina cigg stulna men annars gick det bra för min kompis Kobra (min bästa killkompis) var dörrvakt och slängde ut folk som blev galna.

Nästa helg blev det fest hos Max (Melons kompis) det var inte lika stort som Ninas fest men den var så mycket roligare, det var jag, Melon, Björne, Max och Pontus killen som är konstant "borta". På natten blev Melon och Björne lite galna när Max skulle sova så dem gick in och hoppade i hans säng och skrek massa saker från "beste far och jag" typ som "de deille" och "beste far jag kan icke sove". Fattar inte hur dem orkar men det gjorde dem.

Nästa helg blev det fest hos Gurra(Melons kompis igen) det var en bra fest jag träffade två tjejer jag gillade och båda var blondiner så antagligen gillar jag blondiner :) Det blev inte så jätte bra senare på kvällen för Gurras dator fick en "blue screen"(nördsnack jag vet) en kruka gick sönder och Melons mobil försvann ett tag så hon var lite paranoid och ställde frågor till allihopa, vi hittade mobilen men sen märkte vi att Melons jacka också var stulen. När festen närmade sig sitt slut var jag nära på att komma in i ett slagsmål, en kille som kallades "kina" tyckte jag var dryg och höll hela tiden på att fråga varför jag var så dryg men jag fattade inte vad han menade för jag är inte dryg(tror jag). Jag tror han trodde att jag försökte stjäla hans tjej som jag försökte hjälpa för hon var aspackad. Han stack men sen kom han tillbaka för att "prata" med mig igen, han skulle precis trycka upp mig mot väggen när en äldre kille kom och sa åt honom att det var dags att dra. Nathalie Holmströms (Megan Fox) pojkvän blev full och sa att jag skulle skydda henne åt honom, sen sa han också att jag inte skulle stjäla henne. Haha han överskattar mig som om jag skulle få en het tjej som Natta, sen fick jag reda på en till sak av honom. Man kan sova med pannan mot en ölburk mot pannan.

Nej nu ska jag snart dra på lektion så jag måste sluta skriva men jag ska försöka komma ihåg att skriva mer än förut nu.

RSS 2.0