Stargate quiz

Här kommer lite stargate quiz för er som gillar det(fast det är typ ingen som läser den här bloggen ändå).
Vad heter Tau'ris(Jordens) rymdflygplan(litet alltså inte stor)?
Vad hette den första(och sista) X-303 rymdskeppet?
Vad heter dem fem X-304 rymdskeppen och i vilken ordning gjordes dem?
Vilket av dem har blivit förstört?
Vilka land äger/har ägt X-304 rymdskepp?
Om det ens är någon som läser denna blogg lägg till en kommentar.

Smallville avslutning

SPOILER ALERT! SPOILER ALERT!
Jag har nyss kollat klart på sista säsongen av Smallville den var sjukt bra speciellt sista avsnittet.
Sista avsnittet var jättebra det var gamla hjältar med i avsnittet, fast jag var lite besviken på sista striden den var över så väldigt snabbt även fast Jor-el(supermans pappa från Krypton) hade sagt att det skulle vara Clark svåraste fiende.
Jag hade tyvär råka läsa lite för mycket på Smallville wiki så jag visste att Jimmy skulle dö, men typ i slutet på avsnittet var ändå inte död så jag tänkte att någon hade fuckat med sidan. Men då när minst trodde det skulle hända så händer det, Chloe och Jimmy kysser varandra sen hör man ett köttigt ljud(ni vet typ när någon hugger nån i en film) sen  ser man att Jimmy har fått ett järnrör kört igenom magen. Då ser man Davis som håller det blodiga järnröret i handen och är väldigt sur(han blev sur pågrund av att Chloe bara hjälpte honom för att rädda Clark) han ska precis döda Chloe men då kommer Jimmy och puttar honom. Davis blir spetsad på ett annat järnrör(ironiskt eller hur) men tyvär så dör Jimmy ändå.

Saw serien

Tyvär så blev det ingen bio men när jag var ute och åkte så kom jag och tänka på Saw (fråga inte hur). Hur kunde Jigsaw(mördaren) skaffa alla saker han använde egentligen, han hade typ 5 hagelgevär flera meter rakbladstråd(typ som taggtråd fast med rakblad) flera byggnader där han hade sina "offer".

Transformers:Revenge of the fallen

Idag ska jag gå och kolla på "Transformers:Revenge of the fallen på bio, vi ska till Heron city och jag har ingen aning om hur man kommer dit så jag kommer följa mina andra kompisar som ska med. Jag kommer göra en liten recension när jag kommer hem.

Billy Talent

Billy talent är ett band som jag nyligen börjat lyssna på dem har jätte bra låtar min favoriter är "Rusted from the rain" "Turn your back" och "This suffering". Bandet är från Kanada och innan dem fick stor succé spelade dem "underground" som Pezz men när dem blev stora fick dem problem med namnet(troligen hade någon copyright på det). Bandet består av Ben Kowalewics (huvudsångare), Ian D'sa (huvudgitarr och bakgrunds sångare), John Gallant (Bass gitarr och bakgrundssångare) och Aaron Solowoniuk (trummor). Här är en länk där ett par av deras låtar finns (jag tycker dem flesta är bra) Myspace.com/billytalent/

Smallville

Ikväll fick jag ett litet sug för att kolla på Smallville efter att jag läst lite Smallville Wiki (jag vet att det är konstigt) och jag sökte på google efter en hemsida där jag kunde kolla online gratis. Det var ganska dålig kvalitet men de hade dem flesta avsnitten där. Såg nyss första avsnittet på säsong åtta (sista säsongen för stunden i allafal) det var jätte bra en bunt gamla karaktärer kom tillbaka och en par nya. Clark kom på nått sätt till en rysk smuggel liga där han var tvungen att jobba, nu undrar ni varför sprang han inte bara därifrån han är ju jätte snabb. Clark förlorade sina krafter när fortet gick sönder i förra säsongen. Jag gillade delen när han var fast i smuggel ligan , jag gillar ryssar speciellt dialekten dem har, jag började gilla det när jag spelade spelet stalker: shadow of chernobyl som utspelar sig i Tjernobyl(jag vet inte varför jag skriver att det utspelar sig i Tjernobyl) där folk talar ryska eller åtminstone med ryskt dialekt. Nu kollar jag på Matrix : Revolutions inte super bra film men jag gillar scenerna när dom slåss mot maskinerna i Zion.

Terminator salvation: the game

Min kompis Erik köpt spelet för att han ville spela ett co-op spel men när jag åkttill honom så hade han bara en konttrol så jag var tvungen att ringa min farmor så hon kunde hämta mitt minneskort och kontrol från min morsa. Vi började spela vid nio och efter typ första kapitlet kom det ett "epic moment" (jag vet att det är nördigt) en jätte stor robot kom och började skjuta mot oss vi blev stressade som fan. Vi klarade ut spelet runt kl två sedan spelade vi ett annat spel tills fyra och då gick vi och sov. Jag vaknar kl nio klär på mej och går ut i vardagsrummet där Erik sitter. Han säger att han bara sov en timme och har suttit och kollat på history channel av någon anledning. Vi började spela Terminator fast på svårast svårighetsgraden vi klarade ut det efter typ tre-fyra timmar. Spelet var onaturligt lätt på svår men det var bra. Många speltidningar har gett den dålig recensioner men spelet i jättebra(i allafall på co-op) grafiken är otroligt bra speciellt på intro filmen. Spel känslan är jätte skön, om man verkligen vill få den bästa känslan av Terminator ska man spela på Hard med en kompis det är det skönaste co-op spelet sen Gears of war(ettan alltså).

Stargate SG-1 Window of opportunity

Avsnittet börjar med att SG-1 är i en ruin på en öken planet. Daniel pratar med en forskare som är där som sedan "stunnar" Daniel efter att han sagt att han måste agera. Malakai(forskaren) börjar trycka på en panel som sedan börjar röra på sig. Den skjuter då en stråle på stargaten som aktiverar den. Samtidigt på SGC aktiveras stargaten och det börjar komma blixtar ut ur den. Teal'c och Jack tar tag i Malakai och en stråle skjuts på dem. Ett starkt vitt sken kommer och helt plötsligt är Jack tillbaka på SGC och äter frukost. Jack säger att dem nyss var på en planet men han verkar vara den enda som kommer ihåg....(Stargate intro theme). 

Avsnittet kommer mest att handla om Teal'c och Jack som är fast i en "time loop". Efter ett tag kommer Teal'c och Jack göra några saker som är lite konstiga och roliga. Jag anser att det här avsnittet är det roligaste avsnittet som gjorts.
Det här är avsnitt SO4E06 Window of opportunity. 

Nästa vecka

Nästa vecka kommer jag riktigt börja med min blogg jag kommer berätta om Stargate avsnittet Window of opportunity och om något intressant skulle komma upp i mit huvud så skriver jag om det också.

Far cry

Såg filmen Far cry igår var ganska bra för att vara en B-film, den var ganska orginell och rolig(speciellt om man spelat några av spelen). Som en gamer ger jag den 6/10 men som en normal person(hahaha) ger jag den 3/10.
Eftersom det här inlägget är mitt första ska jag berätta lite om mej, jag heter Josef Strandlund (jag vet att det står det) mitt nickname/alias är Achlen (kommer berätta varför i senare inlägg). Jag är är galen i Stargate och Resident evil (spelen och filmerna), jag är också torsk på serier (vet att det låter konstigt) men ibland blir jag bara fast för en serie och måster se den.
Jag kommer en gång varje vecka att berätta/tipsa om ett stargate avsnitt, kommer kanske berätta lite om Resident evil storyn då och då.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0